Hvordan styrer jeg kalenderen min?

Å holde kalenderen din oppdatert er en viktig del av å styre hundepasstjenestene dine på Rover. Det vil hjelpe deg med å motta forespørsler du kan godta. Og jo flere forespørsler du godtar, jo bedre vil bookingrangeringen din være — og jo bedre bookingrangering du har, jo mer sannsynlig er det at hundeeiere vil velge deg som den neste hundepasseren sin.

Kalender – grunnleggende

Tjenestene dine fargekodes automatisk, slik at det alltid er lett å se tilgjengeligheten din. Hver dag i måneden viser hvilke tjenester du tilbyr, hvor mange bookinger du har og hvor mange hunder du kan booke. Eksempel:

• Hvis du er villig til å passe to hunder på tirsdager, og du allerede har booket to hunder, vil du se "2 av 2 booket" på tirsdag.
  • Det vises en skråstrek hvis du har merket deg som utilgjengelig for alle tjenester.

Hvordan redigerer jeg tilgjengeligheten min for en eller flere bestemte datoer?

Gjør følgende for å oppdatere kalenderen én gang, akkurat som du ville ha gjort for en ferie:

1. Velg dagen du ønsker å redigere i kalenderen din eller klikk og dra musepilen for å redigere flere datoer samtidig.

2. Du vil da få opp et hurtigvindu. Du kan velge å redigere hver tjeneste individuelt og velge Lagre. Hvis du ikke vil være tilgjengelig for noen tjenester i det hele tatt, velger du bare Merk alle tjenester som utilgjengelige. Velg Tilbakestill til standard hvis du vil tilbakestille antall plasser til det standard antallet plasser.

3. Redigeringene dine vil nå vises i kalenderen din.

Merk: Endringer du gjør i kalenderen kun én gang vil alltid overstyre endringer som gjøres for faste dager. Hvis du vanligvis tilbyr døgnpass i helger, men drar på ferie, vil du altså ikke vises som tilgjengelig ved et uhell hvis du har merket av at du er utilgjengelig den helgen.

Hvordan redigerer jeg tilgjengeligheten min fortløpende?

Gjør følgende for å oppdatere tilgjengeligheten din fortløpende, for eksempel hvis du ønsker å tilby tjenester kun på visse dager:

1. Gå til kalenderen ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Kalender.

2. Til venstre på skjermen velger du pilen ved siden av tjenesten du vil oppdatere.

3. Fjern eller sett krysset i boksene etter behov. Når det er satt et kryss, betyr det at du er ledig og kan tilby tjenesten denne dagen hver uke.

Hva annet kan jeg gjøre med kalenderen min?

• Du kan vise alle tjenestene du tilbyr samtidig, eller velge og vrake ved å velge de fargede sirklene til venstre på siden.
  • Velg pilene til venstre på siden for å tilpasse hvilke dager i uken du er tilgjengelig for hver tjeneste du tilbyr.
  • Hvis du vil synkronisere kalenderen din på Rover med kalenderen din hos Google eller iCal, velger du Synkroniser kalenderen din til venstre på siden.
  • Se en annen måned ved å velge pilene til venstre og høyre nesten øverst i kalenderen. Du kan når som helst hoppe til dagens dato ved å velge I dag.