Hvordan styrer jeg kalenderen min?

Å holde kalenderen din oppdatert er en viktig del av å styre hundepasstjenestene dine på Rover. Det hjelper deg med å motta forespørsler du kan godta, og jo flere forespørsler du godtar, jo bedre er bookingprosenten din, og en bedre bookingprosent øker sjansene for at kjæledyreiere vil velge deg som sin neste passer.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du bruker Rovers kalenderfunksjon til å administrere tilgjengeligheten din for bestemte datoer og tjenester.

Profftips: Du kan synkronisere kalenderen din med Google-kalenderen eller iCal! Velg Synkroniser kalenderen din under tjenestetilgjengelighet for å gjøre dette.

Grunnleggende om kalenderen din

Tjenestene dine fargekodes automatisk, slik at det alltid er lett å se tilgjengeligheten din. Hver dag i måneden viser hvilke tjenester du tilbyr, hvor mange bookinger du har og hvor mange hunder du kan booke. Eksempel:

• Hvis du er villig til å passe to hunder på tirsdager, og du allerede har booket to hunder, vil du se "2 av 2 booket" på tirsdag.
  • En skråstrek vises hhvis du har markert deg selv som utilgjengelig for alle tjenester.

Hvordan endrer jeg tilgjengeligheten min for bestemte datoer?

For å oppdatere kalenderen din bare en gang, for eksempel i forbindelse med en ferie, går du frem slik:

Hvis du bruker en datamaskin:

1. Klikk på den dagen du ønsker å redigere i kalenderen din, eller klikk og dra musepekeren for å redigere flere datoer samtidig.

2. Du vil da få opp et hurtigvindu. Du kan velge å redigere hver tjeneste individuelt, og klikke på Lagre. Hvis du ikke kommer til å være tilgjengelig for noen tjenester, velger du Merk alle tjenester som utilgjengelige, Velg Tilbakestill til standard hvis du vil tilbakestille kalenderen til din vanlige tilgjengelighet.

3. Endringene dine vil nå vises i kalenderen din.

Merk: Endringer du gjør i kalenderen for spesifikke dager eller perioder vil alltid overstyre den standard tilgjengeligheten din. Hvis du vanligvis tilbyr døgnpass i helger, men drar på ferie, vil du altså ikke vises i søkeresultatene for denne helgen, så lenge du har endret tilgjengeligheten din.

Hvis du bruker Rover-appen:

1. Klikk på Kalender.
  2. Øverst i høyre hjørne på skjermen klikker du på tannhjulikonet (iOS). På Android klikker du på ikonet med tre prikker og så på Innstillinger.
  3. Klikk på Daglig tilgjengelighet for tjensten du vil oppdatere.
  4. Klikk på de vanlige dagene og tidspunktene du vil være tilgjengelig.

Hvordan endrer jeg den standard tilgjengeligheten min?

Gjør følgende for å oppdatere tilgjengeligheten din fortløpende, for eksempel hvis du ønsker å tilby tjenester kun på visse dager:

1. Gå til kalenderen ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Kalender.

2. På venstre side av skjermen klikker du på pilen ved siden av den tjenesten du vil oppdatere.

3. Fjern eller legg til kryss i boksene etter behov. Når du har satt et kryss, betyr det at du er ledig og kan tilby tjenesten denne dagen hver uke.

Hvis du bruker Rover-appen:

1. Åpne appen.
  2. Klikk på Kalender-ikonet.
  3. Øverst til høyre på skjermen klikker du på tannhjulikonet (iOS). For Android klikker du på ikonet med tre prikker og så på Innstillinger.
  4. Klikk på Daglig tilgjengelighet for tjenesten du vil oppdatere.
  5. Klikk på de vanlige dagene og tidspunktene du vil være tilgjengelig.

Merk: Hvis du ofte ikke booker forespørsler du mottar for dager du er tilgjengelig, kan noen av tjenestene dine automatisk endres til bortemodus. Derfor er det viktig at du holder kalenderen din oppdatert.

Hva annet kan jeg gjøre i kalenderen min?

1. Hvis du vil synkronisere Rover-kalenderen med Google-kalenderen eller iCal, velger du Synkroniser kalenderen på venstre side av siden.

2. Gå til en annen måned ved å bruke pilene til venstre og høyre, nesten øverst i kalenderen. Du kan når som helst hoppe til dagens dato ved å velge I dag.