Hva er avbestillingsregler for hundepassere?

Som hundepasser hos Rover har du friheten til å tilpasse tjenestene dine. En del av dette inkluderer å velge avbestillingsregler.

Hva er alternativene for regler?

Fleksibel

For døgnpass og døgnpass i eiers hjem:

• Det gis full refusjon hvis en hundeeier avbestiller før passet begynner.
  • Hvis det avbestilles etter at passet har begynt, gis det 50 % refusjon for de første syv avbestilte dagene og 100 % refusjon for alle dager etter dette.

For turer, dagpass og drop-in-besøk:

• En full refusjon gis hvis hundeeieren avbestiller før dagens tjeneste er begynt.

Moderat (Profilen din vil ha dette alternativet som standard.)

• Det gis full refusjon hvis en hundeeier avbestiller innen kl. 12:00 dagen før passet begynner.
  • Hvis det avbestilles etter kl. 12:00 dagen før passet har begynt, gis det 50 % refusjon for de første syv avbestilte dagene for tjenesten og 100 % refusjon for alle dager etter dette.

Streng

• Det gis full refusjon hvis en hundeeier avbestiller innen kl. 12:00 én uke før passet begynner.
  • Hvis det avbestilles etter kl. 12:00 én uke før passet har begynt, gis det 50 % refusjon for de første syv avbestilte dagene for passet og 100 % refusjon for alle dager etter dette.

Merk: Det kan hende du vil oppdage at du ikke kan velge regler for hundelufting eller dagpass. Dette skyldes at hundelufting og dagpass alltid er satt til Fleksibel.