Hvordan administrerer jeg avbestillingsreglene mine?

Du kan ha de samme avbestillingsreglene for alle tjenestene du tilbyr, eller du kan velge å ha ulike avbestillingsregler for hver tjeneste — det er helt opp til deg. Oppdateringer av avbestillingsreglene dine vil bli brukt i alle nye bookingforespørsler, men ikke i de allerede eksisterende. Slik administrerer du denne innstillingen:

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Velg Tjenestealternativer under Tjenester/priser.

3. Finn Hva er avbestillingsreglene dine? nedenfor hver tjeneste du tilbyr.

4. Velg reglene du foretrekker for hver tjeneste.

Merk: Det kan hende du vil oppdage at du ikke kan velge regler for hundelufting eller dagpass. Dette skyldes at hundelufting og dagpass alltid er satt til Fleksibel.

5. Velg Lagre. Det er alt!