Hvordan styrer jeg innboksen min?

Innboksen din er delt inn i fire kategorier som hjelper deg med å holde orden på forespørslene dine. Her skal vi gå gjennom hvordan du åpner innboksen din, og hva hver kategori betyr:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet øverst til høyre.

1. I innboksen vil du se ventende forespørsler, kommende bookinger, tidligere bookinger og arkiverte forespørsler.

Ventende forespørsler er forespørsler som enda ikke er booket.

• Forespørsler fra hundeeiere vises her.
  • Hvis du ikke kan takke ja til en booking, anbefaler vi likevel alltid at du svarer hundeeieren og deretter arkiverer forespørselen. Hundepasserprofilen din vil bli satt til Borte automatisk hvis du ikke svarer på den første meldingen innen 72 timer. Hvis dette skjer, vil du ikke vises i søk frem til du oppdaterer statusen din manuelt. Det er altså viktig å svare. Det er også viktig å arkivere forespørsler du ikke kan booke, fordi vi vil tolke en ikke booket forespørsel som blir liggende i innboksen din i over 72 timer som at du er for opptatt eller utilgjengelig. Resultatet av det vil være at du ikke vises i søk for disse datoene.

Kommende bookinger er pågående eller kommende forespørsler som er booket. Når en booking står oppført i denne delen av innboksen, betyr det at hundeeieren har betalt for forespørselen og at du i tillegg har godtatt den.

Tidligere bookinger er bookinger som allerede er gjennomført. Merk: Så snart en hundeeier allerede har booket en tjeneste med deg, kan du ta initiativ til en ny booking med eieren ved å velge knappen Book på nytt. Gå hit for å lese mer om hvordan du starter disse bookingene.

Arkiverte forespørsler er forespørsler du har mottatt, der forespørslene aldri ble booket eller bookingene ble avbestilt. Hvis du trenger å fjerne en pågående eller fremtidig booking fra arkivet, velger du Fjern fra arkiv for å flytte forespørselen tilbake til ventende forespørsler i innboksen.