Hva er Rover-rapporter, og hvordan sender jeg dem?

Med Rover-rapporter kan du spore og dele informasjon med kjæledyreierne fra Rover-appen. Du kan sende Rover-rapporter om tjenester som hundelufting, drop-in-besøk og dagpass

I Rover-rapportene kan du legge inn følgende informasjon:

• Dopauser
  • Mat- og drikkepauser
  • Minst ett bilde og en valgfri kort melding
  • Et kart over lufteturen med total lengde

Slik starter og sender du en Rover-rapport

Bruk av Rover-rapportdata

Tilleggsinformasjon

Slik starter og sender du en Rover-rapport

Merk: For å kunne sende Rover-rapporter, trenger du Rover-appen. Last ned appen gratis her.

Du bør starte en Rover-rapport idet tjenesten starter. Dette kan være når turen begynner, eller når hunden kommer i din varetekt – avhengig av hva du har avtalt med eieren.

1. Åpne Rover-appen og klikk på Hjem nederst på skjermen.
    Merk: Hvis du ikke ser Hjem-fanen, kan du logge av og lukke appen, og så åpne den igjen og logge på på nytt.

2. Når du er klar til å starte en tjeneste, klikker du på Start.

3. Mens tjenesten pågår, kan du ta et bilde og spore hendelser ved å klikke på ikonene for tissing, bæsjing, mat og drikkepauser.

4. Når du er ferdig, klikker du på Stopp for å stoppe klokken.

5. Skriv en valgfri melding, gå gjennom Rover-rapporten og gjør endringer om nødvendig. Deretter klikker du på Send for å sende den til eieren.
Tips: Du kan navigere bort fra en aktiv Rover-rapport for å bruke andre apper på telefonen mens tjenesten pågår. Rapporten kjører til du klikker på Stopp. For å åpne en aktiv rapport klikker du på Hjem og velger Åpne.

Hvis du vil se tidligere Rover-rapporter du har sendt, klikker du på Mer nederst på skjermen og deretter på Rover-rapporter.

Bruk av Rover-rapportdata

Det er alltid opp til deg om du vil bruke en Rover-rapport til å dele informasjon med kjæledyreierne. Hvis du foretrekker å ikke bruke Rover-rapporter, er det helt i orden. Du kan godt tilby tjenester som hundelufting, drop-in-besøk og dagpass til kjæledyreierne uten dem.

Du kan bruke Rover-rapporter til å dele informasjon med kjæledyreierne om tjenestene du tilbyr, som tidspunktet når du begynner, når du avslutter, lengden på tjenesten, bilder, hundelufteruten og andre detaljer.

Rover-rapporter er beregnet på deg og kjæledyreierne. Rover verken kompilerer eller analyserer tidsdata om individuelle hunde- eller kattepassere eller bruker tidsdata til å ta avgjørelser om individuelle hunde- eller kattepassere. Rover-rapporter samler heller ikke inn informasjon om bilens kjørelengde.

I begrensede omstendigheter kan Rover ha behov for å få tilgang til eller vurdere tidsdata om en individuell hunde- eller kattepasser hvis det med rimelighet er nødvendig for å svare på et spørsmål fra passeren om vedkommendes konto, sørge for sikkerheten til personer eller kjæledyr, håndtere bekymringer angående uredelig eller ulovlig bruk av plattformen, som påkrevd av loven eller i forbindelse med juridiske saker.

Tilleggsinformasjon

• Rover-rapporter trengs for å behandle betaling etter en gjentakende tjeneste. Hvis du foretrekker å ikke bruke en Rover-rapport, kan du booke hver enkelt tjeneste for seg som en ikke-gjentakende tjeneste.

• Kjæledyreierne trenger ikke appen for å få Rover-rapporter, men vi anbefaler sterkt at de laster den ned. Med appen er det lett å få oppdateringer og booke tjenester på farten.

• Det er ikke mulig å sende en Rover-rapport om igjen. Kjæledyreieren kan se dem når som helst via Rover-meldinger eller i appen ved å klikke på Mer > Rover-rapporter.

• Bookede hundeluftinger og drop-in-besøk tar vanligvis 30 minutter. Men hvis du og eieren vil booke en lengre tjeneste, anbefaler vi å booke to tjenester etter hverandre. Gå hit for å få tips om hvordan du justerer prisene dine per booking.