Hva er Rover-rapporter, og hvordan sender jeg dem?

Med Rover-rapporter kan du enkelt spore og dele informasjon med hundeeiere, med bare noen få tastetrykk. Du kan sende Rover-rapporter etter at du har sporet hundelufting, drop-in-besøk og dagpass, i den gratis Rover-appen.

Du får ikke sendt Rover-rapporter for Døgnpass eller Døgnpass i eiers hjem, men du kan fortsatt oppdatere eieren med meldinger, bilder og videoer, via samtalen deres på Rover.

Rover-rapporter tillater deg å dele følgende informasjon med eieren:

• Hvor mange ganger hunden(e) har tisset og bæsjet
  • Mat- og drikkepauser
  • Minst ett bilde, og en valgfri kort melding
  • Et kart over turen med total avstand (hvis relevant)

Slik sender du en Rover-rapport:

1. Åpne Rover-appen og velg Startside nederst på skjermen. (Android-enheter: Velg meny-ikonet, og deretter Startside.)

2. Klikk på Start når du er klar til å sette i gang med tjenesten.

3. Mens tjenesten pågår kan du ta bilder, og spore hendelser som skjer ved å trykke på ikonene for tissing, bæsjing, mat- og drikkepauser.

4. Når tjenesten er fullført, klikker du på Avslutt.

5. Skriv en valgfri melding, se over Rover-rapporten, og gjør eventuelle endringer som trengs. Deretter klikker du på Send for å sende Rover-rapporten til hundeeieren.

Merk: Husk at det ikke er mulig å åpne eller gjøre endinger på en Rover-rapport etter at du har avsluttet og sendt den. Du kan se tidligere Rover-rapporter du har sendt ved å klikke på Mer nederst på skjermen, og deretter på Rover-rapporter. (Android-enheter: Klikk på meny-ikonet, og deretter på Rover-rapporter.)

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Må jeg ha Rover-appen for å kunne sende Rover-rapporter?

Svar: Ja, du må ha Rover-appen for å sende Rover-rapporter. Appen er gratis å laste ned, og dette kan du gjøre her.

Spørsmål: Må hundeeiere ha Rover-appen for å få Rover-rapporter?

Svar: Nei, hundeeiere må ikke ha appen for å få Rover-rapporter. Vi anbefaler dem allikevel å laste den ned, da appen gjør det enkelt å motta oppdateringer, og booke tjenester mens man er på farten.