Hva er Rover-rapporter, og hvordan sender jeg dem?

Rover-rapporter gjør at du kan spore og dele informasjon sømløst med hundeeiere med bare noen få trykk. Du kan sende Rover-rapporter etter at du har sporet hundelufting, drop-in og dagpass i den gratis Rover-appen. Du får ikke sendt Rover-rapporter for Døgnpass eller Døgnpass i eiers hjem, men du kan fortsatt oppdatere eieren med meldinger, bilder og videoer, via samtalen deres på Rover.

Rover-rapporten tillater deg å dele følgende informasjon med eieren:

• Hvor mange ganger hunden(e) har tisset og bæsjet
  • Mat- og drikkepauser
  • Minst ett bilde og en valgfri kort melding
  • Et kart over turen med total avstand (om relevant)

Hvordan sender jeg en Rover-rapport?

Merk: Du trenger Rover-appen for å kunne sende en Rover-rapport. Last ned appen gratis her.

Du bør starte Rover-rapporten i det tjenesten begynner. Dette bør være når du starter turen eller når en hund blir levert hos deg / du ankommer eierens hjem - eller generelt det du og eier har blitt enige om.

1. Åpne Rover-appen og velg Startside nederst på skjermen. (Android-enheter: Velg menyikonet og deretter Startside.)

2. Velg Start når du er klar til å sette i gang med en tjeneste.

3. Mens tjenesten pågår kan du ta et bilde og spore hendelser som skjer ved å trykke på ikonene for tissing, bæsjing, mat og drikkepauser.

Tips: Du kan navigere bort fra Rover-appen for å bruke andre apper på telefonen din under tjenesten. Rapporten vil fortsette inntil du trykker Avslutt. For å åpne en aktiv rapport på nytt, trykk Startside og velg Åpne.

4. Når du er ferdig, velger du Avslutt. For drop-in-besøk, velg Avslutt tur

5. Skriv en valgfri melding, sjekk Rover-rapporten og gjør eventuelle endringer som trengs. Deretter velger du Send for å sende den til hundeeieren.

Merk: Du kan se tidligere Rover-rapporter du har sendt ved å velge Mer nederst på skjermen og deretter Rover-rapporter. (Android-enheter: Velg menyikonet og deretter Rover-rapporter.)

Husk at det ikke er mulig å åpne eller gjøre endinger på en Rover-rapport etter at du har avsluttet og sendt den.

Ytterligere informasjon:

• Eiere trenger ikke Rover-appen for å motta Rover-rapporter, men vi vil anbefale at de laster den ned. Appen gjør det enkelt å motta oppdateringer og holde oversikten over bookinger på farta.
  • Det er ikke mulig å sende en Rover-rapport på nytt, men eiere kan se disse når som helst via Rover-meldingene eller ved å trykke på Mer > Rover-rapporter.
  • Turer og drop-in-besøk varer vanligvis i 30 minutter. Hvis du og eieren vil booke en lengre tjeneste, vil vi anbefale at dere booker en tjeneste rett etter hverandre. Gå hit for tips om hvordan du tilpasser prisene pr. booking.

Vanlige spørsmål

SP: Må jeg ha Rover-appen for å sende Rover-rapporter?

SV: Ja. Du må ha Rover-appen for å sende Rover-rapporter. Den er gratis å laste ned — få den her.

SP: Må hundeeiere ha Rover-appen for å få Rover-rapporter?

SV: Nei. Hundeeiere må ikke ha appen for å få Rover-rapporter, men vi anbefaler dem på det sterkeste å laste den ned. Appen gjør det lett å få oppdateringer og booke tjenester mens man er på farten.