Hvordan sletter eller arkiverer jeg gamle forespørsler i Innboksen min?

Hvis du ikke vil slette gamle forespørsler, kan du arkivere dem for å rydde i innboksen din. Da vil du aldri miste en samtale eller logg mellom deg og en hundeeier. Husk: hvis du ikke kan godta en forespørsel, bør du likevel kontakte hundeeieren for å gi beskjed om at du ikke er ledig – hundeeiere kan ikke se at du har arkivert en forespørsel.

Slik arkiverer du en forespørsel:

1. Gå til innboksen ved å velge konvoluttikonet.

2. Finn forespørselen du vil arkivere under Ventende forespørsler.

3. Velg Arkiver.

4. Fra rullelisten velger du en årsak til at du ikke kan booke med denne hundeeieren.

5. Forespørselen vil deretter bli flyttet til fanen med arkiverte forespørsler for deg. Du kan angre denne handlingen ved å velge Angre.

Merk: muligheten til å arkivere forespørsler er for øyeblikket kun tilgjengelig for hundepassere og hundeluftere, ikke hundeeiere. For hundeeiere arkiveres forespørselen automatisk etter at tjenesten er utført.