Hvordan deaktiverer jeg kontoen min på Rover?

Det er trist at du forlater oss. Du kan deaktivere kontoen din på Rover ved å følge disse trinnene:

1. Gå til innstillingene dine ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Innstillinger.

2. Velg Deaktiver konto.

3. Fullfør den valgfrie undersøkelsen og velg Deaktiver kontoen min nederst på siden.

Merk: Hvis du ønsker å reaktivere kontoen din etter å ha deaktivert den ved å følge trinnene ovenfor, kan du enkelt logge inn igjen ved å bruke samme brukernavn og passord som tidligere. Dette vil automatisk reaktivere profilen din.

Viktig informasjon for hundepassere:

Sjekk denne artikkelen hvis du kun ønsker å fjerne én eller flere av tjenestene dine (men gjerne vil beholde kontoen din på Rover): Hvordan fjerner jeg tjenester?