Hvordan fjerner jeg tjenestene mine?

Det er leit at du forlater oss, men vi forstår at alle hunde- og kattepassere kan trenge en pause en gang iblant. Hvis du bare trenger en kort pause, kan du alternativt sette profilen din i "bortemodus", eller oppdatere tilgjengeligheten din i Kalender-seksjonen. Klikk her for mer informasjon om hvordan du styrer kalenderen din.

Slik fjerner du tjenestene dine fra Rover

1. Gå til profilen din, ved å klikke på navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen, og deretter på Profil.

2. Finn ruten Tjenester/priser og klikke på Tjenester.

3. Gjør tjenestene dine inaktive ved å klikke på de grønne sirklene, slik at de blir hvite. Velg Lagre.

4. Hvis du deaktiverer alle tjenestene dine, vil et pop-up vindu dukke opp, som ber deg om å bekrefte deaktivering av tjenestene dine. Velg Ja, deaktiver tjenestene mine for å fortsette.

Hvis du tidligere har deaktivert tjenestene dine, men gjerne vil komme tilbake til Rover, ber vi deg om å kontakte Rovers kundeservice.