Hvordan fjerner jeg tjenestene mine?

Det er leit at du forlater oss, men vi forstår at alle hundepassere kan trenge en pause iblant. Hvis du egentlig bare trenger et avbrekk, kan du sette profilen din i "bortemodus" eller oppdatere tilgjengeligheten din på siden Kalender. Se her for mer informasjon om hvordan du styrer kalenderen din.

Slik fjerner du tjenester

1. Gå til profilen din ved å velge navnet ditt øverst til høyre på skjermen. Velg Profil.

2. Finn ruten Tjenester/priser og velg Tjenester.

3. Gjør tjenestene dine inaktive ved å velge de grønne sirklene og gjøre dem hvite. Velg Lagre.

4. Hvis du deaktiverer alle tjenestene dine, vises et hurtigvindu som ber deg bekrefte deaktivering av tjenestene. Velg Ja, deaktiver tjenestene mine for å fortsette.

Hvis du deaktiverer tjenestene dine, men gjerne vil komme tilbake til Rover, ber vi deg kontakte Rover kundeservice.