Hva er den beste fremgangsmåten for første møte?

Et første møte er lett å sette opp og et viktig skritt for å finne hundeeiere som passer godt til hundepasserstilen din. Her er noen av de beste triksene våre og beste fremgangsmåte, for å forsikre deg om at et første møte blir vellykket:

• Unngå overraskelser. Hvis hunden din, andre kjæledyr eller barn vil være en del av bookingen, bør de være tilstede på det første møtet. Pass på at alle kommer overens.
  • Gå mens dere snakker. Pass på at du er komfortabel med å komme i kontakt med og kontrollere hunden mens den er i bånd. Et god tommelfingerregel for kontroll er hvorvidt du kan forestille deg å løfte hunden. Hvis dette kan virke urealistisk, kan det hende at en annen hundepasser vil passe best for hunden.
  • Still spørsmål. For eksempel: hvilke tendenser eller spesielle særpreg bør du vite om? Om hunden har bestemte atferder, skjer det kun når den er borte fra hundeeieren? Lytt nøye til svarene, og spør deg selv helt ærlig om du kan håndtere utfordringene og spesialbehovene hunden kan ha.
  • Få klarhet i hva som forventes. Forsikre deg om at både du og hundeeieren forstår alt som forventes fra passet, inkludert tjenestene du leverer, hvor lenge hunden kan være for seg selv, rutiner for mosjon og mating, tidspunkter for levering og henting og alt annet du synes er essensielt for å ha en trivelig booking.
  • Stol på instinktene dine. Hvis du føler deg komfortabel med å oppfordre hundeeieren til å booke med det samme etter et første møte, er det sannsynligvis en god match. Hvis du ikke føler deg komfortabel — uansett av hvilken årsak — bør du være ærlig om det og si fra om at det rett og slett ikke er en god match.